Vad jag har lärt mig

Jag har lärt mycket på digitalkunskapen men jag har tex lärt mig att jobba med olika program som Scratch och Kojo och att programmera med programmen. Jag har även lärt mig vad upphovsrätten och Creative Commons är.

Jag har också lärt mig många begrepp och svåra ord.  Jag har även lärt mig en hel del om säkerhet på nätet, och hur man ska bete sig på nätet.

Det som har varit bra med digitalkunskapen är  att jag har lärt mig mycket och det har varit jätte kul att programmera och  nu kan jag mer om datorer och nätet än jag gjorde förr. Jag kan även programmera hemma. Helt gratis!

Det jag har lärt mig kan vara bra i framtiden tex om jag stöter på något problem så  kan jag lättare lösa det på grund av att jag har haft digitalkuskap osv. Jag längtar till varje onsdag för att då har vi digitalkunskap.   Av: Emma J

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.