Vad jag har lärt mig.

Det som har varit bra med digitalkunskap som ämne är att man har fått lära sig väldigt mycket om datorer. Jag tycker det är bra att lära sig hur en dator funkar, man måste veta vad man håller på med, man kan inte bara göra.

Om man ska jobba med datorer i framtiden är det bra att redan kunna grunderna.

Jag har lärt mig mycket på digitalkunskapen. Jag har lärt mig jobba i olika programmeringsprogram, Scratch och Kojo. Vi har tex fått lära oss programmera, vad upphovsrätten är och hur man ska bete sig på nätet.

Om man kan programmera kan man ändra i en kod och fixa den som man vill ha koden.

Jag tycker att alla skolar ska ha digitalkunskap för man lär sig väldigt mycket och det är roligt.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.