Nätsnack på Tjejforum

Igår hade jag lyckan att få träffa 8 fina tjejer på Tjejforum, som tillhör Sjöstadsskolan, men håller till i andra lokaler, så jag har inte träffat dem förut.

I nästan två timmar satt vi och pratade om lagar som gäller när man hänger på nätet. Jag tycker alltid det är lika kul att prata om, för det känns så viktigt och relevant. Sedan får ju jag lära mig rätt mycket jag med, om nya sidor, om de knasigaste instagramprofilerna och lite, lite inblick i hur det är att vara 20 år yngre än jag är.

Skärmavbild 2014-03-31 kl. 20.39.48Foto: Kristina Alexanderson

Med facit i hand är jag rätt glad att jag glömde min sladd så att jag inte kunde visa min Keynote på projektorn. Det var bättre att sitta med datorn i knäet så att jag snabbt kunde googla på det som kom upp för tillfället.

Det här är presentationen som jag brukar använda när jag pratar om lag och rätt. Vi hann väl med typ hälften. LAG OCH RÄTT

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.